bugün

sevdiği entry'ler

manyak olmaya karar verdim

bahsi geçen yazar entryi kimin yazdığına bakmadan beğendiyse (yanlışlıkla yapmadıysa) artı oylar. bunun harici konular için irtibat aykolik nickli yazar dm...

not: güzel kızlar kilo batra'ya dm lütfen

ideal erkek fiziği anketi

Arkadan da bakmak lazım, karar veremedim.

emekliler ek iş yapsınlar diyen mhp li vekil

kusura bakmasınlarda emekliler böyle söylem nasihatleri hakediyor. tahmini 16 milyon emekli vardır bunların eşi çocuğu torunu derken oy potansiyeline bak. ama buna rağmen görülmezden geliniyorlar nasihat dinliyorlar.

joseph shomolo kuschca

Nice mutlu yıllara joseph.

sen bana mı yürüyorsun

Yürüyen varsa açık oylasın bilelim.

joseph shomolo kuschca

zaman zaman şamatada ölçüyü kaçırması beni üzüp yorsa da, birikimli, iyi niyetli, emektar, sevdiğim bir yazardır. candır o.

kızlar uyumuş artık entelektüelleşebiliriz baylar

Hegel'in diyalektik düşünce tarzı, onun filozofluğunun temel taşlarından biridir ve genellikle Hegelci diyalektik olarak anılır. Diyalektik, tez-antitez-sentez gibi aşamalardan oluşan bir düşünce yöntemidir...

günün şiiri

"Beni bulamazsan üzülme,
Eşyalarımı bulacaksın.
Kestiğim taşları, açtığım yolları, işlediğim heykelleri bulacaksın.
Ve göreceksin ki binlerce yıl öteden, parmak izlerimiz değecek birbirine."

(bkz: likya şiiri)

bu entryi dünün en beğenileni yapıyoruz

şüphesiz ki harika bir kampanya. evet arkadaşlar. işte size fırsat. beni ne kadar çok sevdiginizi ispatlayabilirsiniz.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Buradan bir süreliğine ayrılmayı anlık bir kararla vermiş bulunmaktayım. Zaten neyi uzun uzadıya düşündüysem düşündüğüm şey düşündüğüm süre kadar kötü oldu ve bu sefer, bir ilkle benim bunun önüne geçmem gerekiyor.

Bu kararı neye göre vermiş bulunduğumun, zihnimde neler döndüğünün, yapacağım şeylerin ne olduğunun bir önemi yok. Yalnızca yazmaya ara veriyorum.
içimi kırıp dökmeyi bile kendime fazla görmeyi kabulleniyorum. Son bir defa uzun uzadıya yazmak istiyorum. Belki aylar sonra, belki 1 yıl sonra ve belki daha erken veya geç dönmüş olduğumda bu yazdığımı görmek istiyorum. insanların yazdıklarımı yargılıyor oluşuna rağmen yine, tekrardan yazarak bu yazma isteğimi bastırmak için yazmış olduklarımı okumak istiyorum. Yazmıyor olsaydım çıldırırdım, çıldırmış insanlarla dolu bir yerde çıldırmamak için yazdığım yeri görmek istiyorum.

Hep istiyorum. istiyorum. istiyorum.
Sanırım üstüne bir de istemekle kalıyorum.
Oysa ben bu sefer istemekle kalmamak istiyorum. Eğer ölmezsem basit bir isteğimi gerçekleştirmek istiyorum.

Bunun yanında artık belirtmek isterim ki burada yazdığım hiçbir şeyin içi boş değildi ve dalga geçtiğim, geçilen Her şeyin aslında benim için bir anlamı vardı.
Aslına bakılırsa bir başkası için anlamsızlardı da, anlamsızlıkta bile bir anlam bulmuştum kendim için ve benim için ayrıcalıklılardı.
Ve hayır sözlük hayır, ben kimseye aşık değildim.

Sonra... bir insan olarak hayatımın dönüm noktalarından birisini yaşıyorum her insan gibi ve Burada birçok ben oldum aslında ben. Dışarıda kendim olamadığım kadar kendim oldum.
Kendisine bakmak zorunda olmayan ancak bakan ve annesi olarak gördüğü, o annesiyle konuştuğu için evlatlıktan reddedilen o çocuk da oldum; tehdit edilen o kız da oldum, içi yanan insan da oldum. bir gün kırıktım, bir gün yarabantlarıyla kendimi iyileştirdiğimi sanmıştım, bir gün içime pusmuş ve bir başka gün de; işte o gün bugün tekrardan, durmadan silerek kat ve kat eksik bir şeyler yazıyordum ve yazdıklarımın beni çıkardığı bir yol olmadığı için yazmaktan vazgeçiyordum.
Hayır, tam şu an aslında yazmaya devam ediyorum.
Ve yine hayır, kendimi kandırıyorum.

Doğrusunu yazmam gerekirse ben hep bir şeylerdim ancak böylesine bir yerde ilk defa hep kendim oldum nedense. Ben burada öğrendim kendi içimdekileri, yüklerimi. Birçok şeyi.
Yeri geldi burada saçmaladım, yeri geldi kimisiyle aramızda anlamsız bir tartışma oldu; kimisini belki kırdım, birbirimizi anlamaya çalışmadık ve anlamsızca bir zıtlaşma hâlinde bulunduk. Bizler insanız, olur ya hani böyle şeyler; Moralimizin bozuk olduğu bir güne denk gelinmiştir, sözler edilmiş insanlar bir önemsiz parça hâline gelmiştir.
Olur. Hep olur.
Bu yüzden kırıp üzdüğüm varsa özür dilerim. Özür dilemek basitçe bir eylem aslında ancak yine de işi zorlaştıran, biz insanlar olduğumuzdan kimi kırmışsam söylediklerimi önemsememesini dilerim işleri zorlaştırmadan.

Yazdıklarımın hep yazılmamış kısımları çoğunluktaydı şimdi de olduğu gibi ve şu anda nedense Daha bir, daha çok yazmak istedim ancak bir başka zaman belki.
Her şey için teşekkürler sözlük. Burayı yanlışlıkla bulmuş olmama neden olan o hatırlamadığım, araştırdığım şeye bile teşekkürler sözlük.
Tuhaf belki ancak ben buradan çok şey öğrendim ve kimi öğrendiğimi de bir şekilde kendime hatırlatıp başka insanların da olduğunun bilincinde olarak bir tekrar yaptım.
Güzeldi.
Umarım ki daha mutlu bir şekilde geleceğim.
Kendime bir sözüm var ve onu gerçekleştireceğim.

Mutlu günler. Herkese mutlu günler. geri dönmüş olduğumda eski yazarlara denk gelme şeysiyle.

Otopsiraporlari.

sözlük erkeklerinin yaptığı hamur işleri

Deepfreeze at her gün çıkartır yersin.

şu an çalan şarkı

Mvö, küçük sevgilim.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Zifiri bir karanlıktasın. ışık görmem diyorsun, karanlığa mahkûmum. Birisi geliyor sonra, Görüyorsun. Gözlerin kamaşıyor.

Gece oluyor bir gün çok erkenden, sabahına çıkamam diyorsun, yapamam. Bu düşünceyle uyuyor ve ertesi gün uyanıp güneşi görüyorsun.
Yaşanıyor.

Sevemem diyorsun. Sevemem, aldı o kalbi benden. Olmayan kalple nasıl seveyim ki diyorsun.
Birisi geliyor, sana bir kalp uzatıyor. Sev işte, dene, seni seviyorum diyor.
Hissediyorsun.

Tükenmiş hissediyorsun sonra. Bittim ben artık. Yeniden var olamam diyorsun. Öyle bir şey oluyor ki yeniden doğmuş gibi bakıyorsun etrafa ardından.
Küllerinden doğuyorsun.

insan, gerçekleşmeyeceğini düşündüğü şeylerin oluşunu görüyor bir bir.

O ölmez diyor birisi için, ölüyor. Öyle bir ölüyor ki bir de, yeni evini ziyaret edene kadar kabullenemiyor o kişinin ölmüş olduğunu.

Yaşayamıyorum diyor sonra, yaşıyor. En azından yemek yiyecek kadar, sokağa çıkacak kadar yaşıyor. Belki bir kitap okuyacak, iki gözyaşı dökecek kadar yaşıyor.

Ben diyor, onların bu derece nefretini görmem diyor insan. Onlar diyor, ben onların bu kadar ileriye gideceğini bile tahmin edemezdim. Onlar da farkında değiller aslında bu kadar ileriye gidişin, olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorlar. Olması gerekenin bu olduğunu düşünmezken bunu da kabulleniyor insan.
Oluyor.

O çok güçlü diyor birisi için sonra. Dağ gibi insan önünde ufacık kalıyor. O insan, önünde ölümle burun buruna gelirken Eli ayağı titriyor elim ayağım titremez diyen insanın.

Evet diyor sonra, yaşamayacağımdan emin olduğum ne varsa hepsini yaşadım.
Evet diyor; insan, en olduk anlarda hiç olmadık şeyler yaşayabiliyor.

libidosu yüksek kadın

Libidosu yüksek diye, hani bana koca diye gezdiğinin düşünülmesi çok saçmadır. Libidosu var da beyni yok mu bu kadının yani? Kadınlar, erkekler gibi değil. libidosunu yönetebilir ve sapıklaşmaz.

Libidosu yüksek kızım bu sözlerim de sana, erkeğini iyi seç, mümkünse çağdaş değerleri olan, türk ahlakı ve kurallarına uyan, atatürk'ün izinde bir beyle hayatını yaşa ve neslini yaşat.

uludağ sözlük ün en büyük siyasi görüş testi

görsel

Çare: Zafer Partisi.

mb isimli cocugun anilari

okudukça seviyeyi yükseltiyor. birazdan divani falan gelecek. evd.